Esotech, d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
gradbeništvo
reference
ELEKTRO PROIZVODNJA

Ekipa

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Razvojni projekt Green Hull

Razvojni projekt Green Hull

Conference_on_Enhancing_Energy_Efficiency_in_Captive_Power_Plants

Conference on Enhancing Energy Efficiency in Captive Power Plants

Vodarne Kanal ob Soči

Vodarne Kanal ob Soči

Acroni AOD Converter

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

Vodarna Frankolovo

 
Novice
Podpis pogodbe HE Ožbalt
Podpis pogodbe HE Ožbalt

September 2023:

V začetku septembra smo sklenili pogodbo z naročnikom, Dravske elektrarne Maribor d.o.o., za izvedbo projekta "Remont obratovalne zapornice pretočnega polja št. 1 na HE Ožbalt".
Predmetna pogodba je za obe pogodbeni stranki, tako za naročnika kot tudi za nas, velikega pomena. Obseg projekta predstavlja ključen korak k ohranjanju in podaljšanju življenjske dobe pretočnega polja 1 na HE Ožbalt.
Esotech je pripravljen na izzive, ki jih prinaša ta zahteven projekt, in se bo zavzemal za izpolnitev visokih pričakovanj naročnika ter za zagotavljanje kakovostne izvedbe.

 
Gradnja novega hladilnega stolpa in projektiranje nove industrijske čistilne naprave
Gradnja novega hladilnega stolpa in projektiranje nove industrijske čistilne naprave

Avgust 2023:

Podjetje ESOTECH je pred kratkim podpisalo dve pogodbi s strateško pomembnim kupcem SIJ Metal Ravne.
Prva pogodba vključuje gradnjo novega hladilnega stolpa s pripadajočo infrastrukturo, za katerega je ESOTECH izdelal tudi projektno dokumentacijo.
Drugi projekt zajema projektiranje nove industrijske čistilne naprave, ki bo pripomogla k izboljšanju ravnanja z odpadnimi vodami in izpusti, s čimer se bo povečala okoljska trajnostna naravnanost njihove proizvodnje.
Podpis pogodb predstavlja krepitev poslovnih vezi med podjetjema ESOTECH in SIJ Metal Ravne ter utira pot za nadaljnje sodelovanje v prihodnosti.

 
Obisk partnerjev RJM International
OBISK PARTNERJEV RJM International

Julij 2023:

V juliju je našo družbo obiskala delegacija poslovnih partnerjev iz tujine, ki je sodelovala v plodnem srečanju z našimi ključnimi predstavniki. Obisk je bil del nenehnega prizadevanja za krepitev poslovnih vezi in razvoj novih sodelovanj. Gostje so predstavljali ugledno mednarodno podjetje, ki ima bogate izkušnje na večih področjih, predvsem pa na področju termoenergetike in izkazujejo močno zanimanje za vzpostavljanje trdnih partnerstev na mednarodni ravni. Obisk poslovnih partnerjev iz tujine je bil zaznamovan s pozitivnimi občutki in navdušenjem glede prihodnosti sodelovanja. Pričakujemo, da bodo skupni projekti prispevali k nadaljnjemu razvoju obeh podjetij in pospešili inovacije na področju, ki ga delimo.

 
Tradicionalno srečanje Svinčnikarjev, Šraufencigarjev in Rohrcangarjev
Tradicionalno srečanje Svinčnikarjev, Šraufencigarjev in Rohrcangarjev

Junij 2023:

Družba Esotech je 9. junija 2023 doživela prav poseben dan. V okviru letnega teambuildinga je podjetje združilo zaposlene, vključno z upokojenci, na tradicionalnem srečanju Svinčnikarjev, Šraufencigarjev in Rohrcangarjev. Ta dan so se zaposleni glede na področje dela pomerili v raznih športnih igrah. Kljub tekmovalnemu duhu pa je bil poudarek predvsem na prijetnem druženju, kar je bil tudi namen samega dogodka.

Vse ekipe so s strastjo in športnim duhom stopile na igrišče, kar je prispevalo k izjemnemu vzdušju med navijači. Tekmovalci so se preizkusili v različnih disciplinah, od nogometa, odbojke, košarke do drugih zabavnih iger kot so ročni nogomet, pikado, streljanje z zračno puško in vlečenje vrvi. Prav vsi so pokazali izjemne športne spretnosti, dan pa je bil napolnjen z veseljem, smehom in dobro voljo.

Dogodek je bil odlična priložnost za krepitev medsebojnih odnosov ter sodelovanja med zaposlenimi.

 
16. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED, Bled

Junij 2023:

Med 30.05.2023 in 01.06.2023 je na Bledu potekala 16. konferenca CIGRE-CIRED, ena najpomembnejših mednarodnih konferenc na področju elektroenergetike. Namen konference je v prvi vrsti izmenjava izkušenj, znanj in predstavitev najnovejših trendov na področju elektroenergetike. Esotech, d.d. je tudi tokrat aktivno sodeloval kot srebrni sponzor konference. V okviru izvedenih predstavitvenih referatov pa je bil predstavljen projekt Izgradnja transformacije 400/110 kV v RTP 400/220/110 kV Beričevo, katerega soavtorja sta tudi g. mag. Drago Pavlič in g. Robert Lindič.

Z udeležbo na konferenci se je Esotech, d.d seznanil s številnimi dobrimi praksami in inovacijami ter okrepil svoj ugled in prepoznavnost, kar bo zagotovo pozitivno vplivalo na nadaljnje udejstvovanje in poslovanje na področju elektroenergetike.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 40
Politika kakovosti, ravnanja z okoljem ter politika varnosti in zdravja pri delu
infotech
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška cesta 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Splošno:
Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si

Povpraševanja / priprava ponudb:
Telefon +386 3 8994 523
E-mail po@esotech.si

Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2023 Esotech, d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech, d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information