Esotech d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.
 

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo


 
ESOTECH prejel ugledno nagrado ZING za najboljši inženiring projekt

April 2015:

Na letni konferenci Združenja za inženiring, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije je družba Esotech 28. marca prejela nagrado za najboljši inženiring projekt »Modernizacija kontiliva« v tovarni Acroni, d.o.o. na Jesenicah.

Odbor za nagrade je soglasno ugotovil, da je projekt Modernizacija kontiliva, ki ga je izvedel ESOTECH na principu »ključ v roke« primer uspešno izvedenega projekta v obstoječem objektu-livarni z inovativnim pristopom pri projektiranju in gradnji s tehnološkimi rešitvami, ki so omogočile doseganje ciljev; povečanje proizvodnih zmogljivosti, varovanje okolja in ekonomiko proizvodnje. Vloga je dala odgovore na vse točke razpisa.

Modernizacija kontiliva predstavlja kompleksno inženirsko storitev, ki vključuje vodenje in koordinacijo s tujim dobaviteljem tehnološke opreme v fazah projektiranja, izgradnje objekta, demontaže in montaže nove tehnološke opreme, pomožnih sistemov, testiranja, pridobitve soglasij in uporabnega dovoljenja. Esotech je za objekt priprave vode izvedel tudi strojne in elektro instalacije ter merilno regulacijsko opremo.

Na osnovi inovativnih in tehnološko naprednih rešitev je izvajalec inženiringa dosegel izboljšanje parametrov hladilne vode, izboljšalo se je delovno okolje v jeklarni zaradi manjše obremenitve zraka ter zmanjšali stroški vzdrževanja. Objekt hladilne vode je popolnoma avtomatiziran in obratuje brez posadke, proizvodnja pa se je začela skladno z načrtovanim terminskim načrtom.

Projektni cilji so bili doseženi, investitor je dobil objekt, ki bo pomembno prispeval k rezultatom tovarne.

 

 

 
okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2019 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information