Esotech d.d.

partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

ESOTECH bo izvajal nov projekt v BiH

Velenje, 7.12.2009:

Družba ESOTECH je bila med konkurenco izbrana za izvajanje projekta v TE TUZLA. Naročnik Javno podjetje Elektroprivreda Bosne in Hercegovine je na osnovi ponudbe izbral družbo Esotech d.d. za vodenje in izvajanje projekta: Rekonstrukcija postrojenja notranjega transporta žlindre na bloku 4 v TE Tuzla. Družba Esotech ima izkušnje s tovrstnimi projekti v TE Šoštanj, TE Trbovlje, podoben projekt pa so za naročnika izvajali tudi v letu 2008.

Predmet pogodbe obsega izdelavo projektne dokumentacije - projekt za izvedbo (PZI), nabavo opreme in izvedbo projekta. Z rekonstrukcijo notranjega transporta žlindre in kotlovskega pepela bodo v TE Tuzla zamenjali obstoječ sistem z novim sistemom, ki se uporablja v sodobnih termoelektrarnah po svetu. Končanje projekta je predvideno konec junija 2010, v juliju pa je predvideno še poskusno obratovanje. Izvajanje projekta je časovno usklajeno z obširnim remontom na bloku 4 v TE Tuzla, ki bo potekal od začetka aprila do konca junija 2010.

Družba Esotech skupaj s partnerji ERICo in CEE d.o.o. je za naročnika Elektroprivreda Bosne in Hercegovine v teh dneh s predajo projektne dokumentacija zaključila projekt, ki je obsegal izdelavo idejnega projekta novega sedmega bloka v TE Tuzla, z orientacijsko močjo 450 MW, študijo vplivov na okolje in investicijski program bodoče izgradnje.

Poslovno leto v družbi Esotech končujejo z načrtovanim poslovnim izidom kljub petnajst odstotkov nižjim prihodkom od prodaje. Upad prihodkov kot posledico zmanjšanja investicij so pričakovali in z ukrepi uspeli znižati stroške ter zadržati delovno učinkovitost in uspešnost na projektih.

okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:

Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

ISOCert

© 2020 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.