Esotech d.d.

partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

ESOTECH z eko-inovacijami skladen z evropsko usmeritvijo
Essen, 1-3. 6. 2007: V okviru neformalnega srečanja okoljskih ministrov članic EU, se je na dogodku organiziranem ob tej priložnosti z naslovom Ecotec Environment – Innovation – Employment in na povabilo ministra za okolje in prostor Janeza Podobnika, predstavilo vodilno podjetje na področju  eko -inovacij v Sloveniji, ESOTECH d.d.

Alarmantne posledice, ki jih povzroča globalno segrevanje zahtevajo skupne odločitve. Slednje je bila tudi glavna ugotovitev tega neformalnega srečanja, saj pri preprečevanju podnebnih sprememb Evropa prevzema  vodilno vlogo na področju eko - inovacij ter okolju prijaznim produktom. Pri tem je podpora evropskega političnega vrha bistvena, saj se pri doseganju konkurenčnosti vse bolj prepletata ekologija in ekonomija. V  prihodnje bo poleg novosti, cene, kakovosti in dizajna vse bolj pomembna eko- učinkovitost s poudarkom na ustreznem pristopu k  naravnim virom in učinkoviti porabi energije.  Zato postajajo eko-inovacije  glavna usmeritev Evrope, saj je zaradi omejitve naravnih virov  toliko bolj pomembna učinkovitost pri njihovi uporabi. Slednje velja za vse panoge, zato bodo eko-inovacije postale ključni dejavnik tako pri gospodarski rasti, konkurenčnosti kot pri in zaposlovanju  strokovnjakov.

Image

Direktorica podjetja ESOTECH d.d., Zofija Mazej Kukovič je ob tej priložnosti predstavila inovativne rešitve podjetja na področju eko-učinkovitosti tudi generalnemu direktorju  za okolje pri Evropski komisiji Carlu Peteru Mogensu. Slednji je pri tem izrazil veliko zadovoljstvo, da ima ESOTECH svojo poslovno usmeritev in razvoj začrtan ravno v smeri  eko-inovacij. Ob tem je še poudaril, da so tovrstna srečanja izredno pomembna, ravno zaradi  izmenjave mnenj in  aktualnih spoznanj, ker bomo samo na ta način lahko dosegli skupni cilj.

Kontaktna oseba:

okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:

Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

ISOCert

© 2020 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.