Esotech d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.
 

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo


 
V okviru obiska Vlade RS sta Esotech obiskala dr. Dimitrij Rupel in dr. Žiga Turk
Velenje, 23.5.2007:  Esotech sta v okviru obiska Vlade Republike Slovenije  v Savinjsko – šaleški dolini,  obiskala minister dr. Dimitrij Rupel in dr. Žiga Turk.  Oba ministra sta  direktorici podjetja Zofiji Mazej Kukovič izrekla priznanje za dosedanjo poslovno uspešnost podjetja, ki danes obvladuje visoke tehnologije, njegovi začetki pa so bili v težki industriji. Pri tem sta poudarila pomen lastnega znanja in storitev.

Minister Dimitrij Rupel je na začetku pogovora izpostavil, da spada Savinjsko – šaleška regija v zgornjo polovico regij po učinkovitosti v Sloveniji. Hkrati je omenil, da je tudi priznanje, ki ga je pred kratkim dobila Slovenija  s povabilom v OECD, pomembno med drugim tudi zaradi možnosti primerljivosti učinkovitosti na ravni Evrope.  Slovenija postaja v EU vse bolj priznana po visoko tehnološkem znanju, za njeno promocijo pa bo vsekakor pomembno predsedovanje EU prihodnje leto. Medijska pozornost bo tako dobrodošla tudi slovenskim podjetjem pri vstopih na nove trge. Ravno internacionalizacija je Esotechova glavna usmeritev, saj poleg Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Kitajske, načrtujejo svojo poslovno usmeritev tudi v Makedonijo, Rusijo, Romunijo in Bolgarijo.

Image

Pri tem so razvojni projekti, ki temeljijo na lastnih tehnoloških rešitvah, glavna usmeritev na podlagi katere se podjetje prilagaja trgu. Slednje je dr. Žiga Turk poudaril kot zelo pomembno dejstvo, ki bo v prihodnosti pomenilo še večjo konkurenčno prednost za Esotech.  Izrazil je tudi svojo pripravljenost za sodelovanje pri Slovenski tehnološki platformi za vode ter Slovenskemu ekološkemu grozdu katere nosilno podjetje je Esotech, ki v tem projektu združuje strokovne inštitucije pri prenosu  visokih tehnoloških znanj  na področju okoljskih tehnologij.   

Image

Direktorica Zofija Mazej Kukovič se je ob tej priložnosti zahvalila obema ministroma za vsa  povabila  Vlade na pomembna mednarodna gospodarska srečanja.  


Kontaktna oseba:

Monika Karan, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , tel.: 03 8994 580
 
okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2020 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information