Esotech d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.
 

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo


 
povezave

Slovenska tehnološka platforma za vode

ImageDružba Esotech je član tehnološke platforme za vode, ki jo sestavljajo podjetja, znanstvene institucije in univerze. Namen platforme je kreiranje novih pristopov za vzdrževanje trajnostnega razvoja in s tem omogočanje tehnološkega preboja Slovenije v svetu oz. na globalni ravni. Kombiniranje instrumentov in skupna vlaganja zasebnih in javnih sektorjev sta temelja za uspešno sodelovanje, tako na nacionalni, kot na mednarodni ravni.Košarkarski klub Elektra

ImageKošarkarski klub Elektra s skoraj 60-letno tradicijo delovanja spada med starejše športne klube na področju Šaleške doline. Od začetkov organiziranega delovanja na področju košarke do danes se je v klubu zvrstilo mnogo igralcev, trenerjev, funkcionarjev in drugih aktivnih članov kluba. Vsaka generacija je pustila svojo sled, saj je v vseh obdobjih delovanja Košarkarski klub Elektra igral vidno vlogo na športnem in košarkarskem področju, tako na lokalnem, kot na državnem nivoju.

Sedanja organiziranost kluba je zelo razvejana, saj pod okriljem klub deluje kar 17 različnih vadbenih skupin, v katerih redno trenira košarko okoli 200 osnovnošolcev in dijakov. Poleg mladih v klubu deluje tudi članska ekipa z nazivom ELEKTRA ESOTECH, ki je v sezoni 2005/06 osvojila 4. mesto med vsemi košarkarskimi ekipami v Sloveniji, kar je največji uspeh v zgodovini kluba.

Podjetje Esotech d.d. je glavni pokrovitelj članske ekipe kluba.

Spletna stran: http://www.kk-elektra.si


 Platforma znanja pri EFQM

ImagePlatforma znanja pri EFQM - Excellence One. Nastala kot rezultat sodelovanja med SFPO - Slovensko fundacijo za poslovno odličnost in EFQM - Evropsko fundacijo za upravljanje kakovosti.

Spletna stran: http://www.sfpo.org

Združeni narodi

ImageDružba Esotech je podpisala pristopno izjavo k globalnim načelom Združenih Narodov na področju človekovih pravic, delovnih standardov, okolja in protikorupcije. Največjo državljansko iniciativo je podprlo preko 3.700 gospodarskih subjektov in delničarjev iz preko 100 držav.

Spletna stran: http://www.un.org/

Europa INNOVA

ImagePri Evropski komisiji in s podporo Direktorata za podjetništvo in industrijo je institucija Europa INNOVA glavna pobudnica za področje inovativnosti.

Spletna stran: http://www.europe-innova.org/

 
okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2020 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information