Esotech, d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
gradbeništvo
reference
ELEKTRO PROIZVODNJA

Ekipa

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Razvojni projekt Green Hull

Razvojni projekt Green Hull

Conference_on_Enhancing_Energy_Efficiency_in_Captive_Power_Plants

Conference on Enhancing Energy Efficiency in Captive Power Plants

Vodarne Kanal ob Soči

Vodarne Kanal ob Soči

Acroni AOD Converter

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

Vodarna Frankolovo

 
Novice
Strokovna ekskurzija v Baranjo in Slavonijo
Strokovna ekskurzija v Baranjo in Slavonijo

Oktober 2023:

Podjetje ESOTECH je 6. in 7.10 2023 organiziralo strokovno ekskurzijo v Baranjo in Slavonijo in se skupaj s svojimi zaposlenimi udeležilo ogledov naših projektov v izvajanju in sicer KČN Slatina, KČN Pitomača in KČN Belišče. Projekti so financirani s strani EU in obsegajo izgradnjo čistilnih naprav po sistemu "FIDIC Yellow". Zgrajene naprave bodo z eliminacijo okolju nevarnih izpustov v vodotok, prebivalcem lokalnih skupnosti močno izboljšali kakovost življenja. Obisk gradbišč je bil zaznamovan s pozitivnimi občutki in navdušenjem povezanim z novimi referencami, v nadaljevanju pa smo si ogledali tudi mesto Osijek in znano Osiješko katedralo. V sklopu ekskurzije smo večer zaključili s tradicionalno Baranjsko pogostitvijo in družabnim srečanjem z lokalnimi tamburaši.

Strokovna ekskurzija je bila odlična priložnost za team building in krepitev medsebojnih odnosov, hkrati pa smo pridobili tudi veliko novega znanja, ki nam bo v prihajajočih projektih prišlo še kako prav.

 
Otvoritev garažne hiše Šoštanj
Otvoritev garažne hiše Šoštanj

September 2023:

V podjetju ESOTECH, d.d. se lahko pohvalimo še z enim okoliškim projektom, na katerega smo izjemno ponosni. Skupaj z občino Šoštanj in lokalnimi podjetji smo v mesecu septembru uspešno zaključili »Novogradnjo garažne hiše Šoštanj«. Občina Šoštanj je s projektom pridobila kar 115 novih parkirišč, obenem pa posebnost parkirne hiše predstavljata dve parkirni mesti za električno polnjenje vozil v srednji etaži ter podzemni zbiralniki za odpadke.

Projekt "Novogradnja garažne hiše Šoštanj" je primer dobrega sodelovanja med lokalnimi partnerji in občino, ki skupaj ustvarjamo okolje za boljšo kakovost življenja prebivalcev in izboljšanje urbanega okolja, zato je takšna sodelovanja potrebno ohranjati tudi v bodoče.

 
Podpis pogodbe HE Ožbalt
Podpis pogodbe HE Ožbalt

September 2023:

V začetku septembra smo sklenili pogodbo z naročnikom, Dravske elektrarne Maribor d.o.o., za izvedbo projekta "Remont obratovalne zapornice pretočnega polja št. 1 na HE Ožbalt".
Predmetna pogodba je za obe pogodbeni stranki, tako za naročnika kot tudi za nas, velikega pomena. Obseg projekta predstavlja ključen korak k ohranjanju in podaljšanju življenjske dobe pretočnega polja 1 na HE Ožbalt.
Esotech je pripravljen na izzive, ki jih prinaša ta zahteven projekt, in se bo zavzemal za izpolnitev visokih pričakovanj naročnika ter za zagotavljanje kakovostne izvedbe.

 
Gradnja novega hladilnega stolpa in projektiranje nove industrijske čistilne naprave
Gradnja novega hladilnega stolpa in projektiranje nove industrijske čistilne naprave

Avgust 2023:

Podjetje ESOTECH je pred kratkim podpisalo dve pogodbi s strateško pomembnim kupcem SIJ Metal Ravne.
Prva pogodba vključuje gradnjo novega hladilnega stolpa s pripadajočo infrastrukturo, za katerega je ESOTECH izdelal tudi projektno dokumentacijo.
Drugi projekt zajema projektiranje nove industrijske čistilne naprave, ki bo pripomogla k izboljšanju ravnanja z odpadnimi vodami in izpusti, s čimer se bo povečala okoljska trajnostna naravnanost njihove proizvodnje.
Podpis pogodb predstavlja krepitev poslovnih vezi med podjetjema ESOTECH in SIJ Metal Ravne ter utira pot za nadaljnje sodelovanje v prihodnosti.

 
Obisk partnerjev RJM International
OBISK PARTNERJEV RJM International

Julij 2023:

V juliju je našo družbo obiskala delegacija poslovnih partnerjev iz tujine, ki je sodelovala v plodnem srečanju z našimi ključnimi predstavniki. Obisk je bil del nenehnega prizadevanja za krepitev poslovnih vezi in razvoj novih sodelovanj. Gostje so predstavljali ugledno mednarodno podjetje, ki ima bogate izkušnje na večih področjih, predvsem pa na področju termoenergetike in izkazujejo močno zanimanje za vzpostavljanje trdnih partnerstev na mednarodni ravni. Obisk poslovnih partnerjev iz tujine je bil zaznamovan s pozitivnimi občutki in navdušenjem glede prihodnosti sodelovanja. Pričakujemo, da bodo skupni projekti prispevali k nadaljnjemu razvoju obeh podjetij in pospešili inovacije na področju, ki ga delimo.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 2 od 41
Politika kakovosti, ravnanja z okoljem ter politika varnosti in zdravja pri delu
infotech
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:



Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška cesta 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Splošno:
Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail

Povpraševanja / priprava ponudb:
Telefon +386 3 8994 523
E-mail

Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2024 Esotech, d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech, d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information