Esotech d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.
 

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

Vodarna Frankolovo


 
Novice
Podpis pogodbe za celovito izvedbo projekta Sistem čiščenja odpadnih voda v TE Nikola Tesla B, Srbija

Marec 2021:

V torek, 23.3.2021 smo z naročnikom "Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije" podpisali pogodbo za celovito izvedbo projekta "Sistem čiščenja odpadnih voda v TENT B".
Termoelektrarna Nikola Tesla B (TENT B) se nahaja na desnem bregu Save, 50 kilometrov zahodno od Beograda in 17 kilometrov od kompleksa TENT A. Ima dva največja energetska bloka (B1 in B2) v Srbiji, s skupno instalirano močjo 1300 MW. Projekt bo znatno zmanjšal škodljive vplive odpadnih voda z znižanjem koncentracij onesnažil (kurilno olje, mineralna olja, snovi v suspendiranih trdnih snoveh, težke kovine, BPK) tako, da bodo te v skladu z direktivami EU ter nacionalno in lokalno zakonodajo in predpisi. Celovit sistem čiščenja odpadnih voda obsega štiri tehnološka postrojenja za čiščenje odpadnih voda: (1) S1 čiščenje zaoljenih odpadnih voda, (2) S2 čiščenje odpadnih voda onesnaženih s premogovim prahom, (3) S3 čiščenje odpadnih voda iz postrojenja za razžvepljanje dimnih plinov in (4) biološko čiščenje sanitarnih odpadnih voda.
Esotech, d.d. bo v okviru projekta izvedel naslednje aktivnosti: projektiranje, pridobitev vseh potrebnih dovoljenj, izgradnjo sistema čistilnih naprav, dobavo in vgradnjo strojno-tehnološke in elektro opreme, zagone, poskusno obratovanje, izobraževanje in usposabljanje upravljalca (osebja naročnika).
To je Esotechov drugi istovrstni projekt z naročnikom JP EPS Srbije, saj smo v preteklih letih že uspešno izvedli celovit projekt "Sistem čiščenja odpadnih voda v TENT A".

 
Podpis pogodbe za projektiranje in gradnjo komunalne čistilne naprave Imotski

Marec 2021:

V četrtek, 25.3.2021 sta Predsednik uprave podjetja Esotech, d.d., Marko Škoberne (izvajalec) in direktor Vodovoda Imotske krajine g. Luka Ćorić (naročnik) podpisala sporazum za projektiranje in izgradnjo komunalne čistilne naprave Imotski.

Svečanega podpisa sporazuma so se poleg vseh ostalih pomembnih članov iz R Hrvaške udeležili še Minister gospodarstva in trajnostnega razvoja g. Tomislav Ćorić, župan mesta Imotski g. Ivan Budalić, župan občine Proložac g. Mate Lasić, namestnik župana Splitsko-Dalmatinske županije g. Ante Šošić in direktor Hrvatskih voda g. Zoran Đuroković.

Esotech, d.d. bo v okviru projekta gradnje komunalne čistilne naprave s kapaciteto 13.300 PE (tehnologija CAS - konvencionalna) po pogodbi Rumenega FIDIC-a izvedel: projektiranje, pridobitev vseh potrebnih dovoljenj, izgradnja čistilne naprave vključno s postrojenjem solarnega sušenja mulja, dobava in vgradnja strojno-tehnološke in elektro opreme, zagon naprave, poskusno obratovanje, izobraževanje in usposabljanje upravljalca (osebja naročnika).

Za Esotech, d.d. je referenčni projekt četrti v nizu zasnove in gradnje komunalnih čistilnih naprav v zadnjem času v R Hrvaški.

 
Izgradnja komunalne čistilne naprave v Primoštenu
Izgradnja komunalne čistilne naprave v Primoštenu

Januar 2021:

8.1.2021 smo z naročnikom Primošten Odvodnja d.o.o. Primošten podpisali pogodbo za izgradnjo komunalne čistilne naprave v Primoštenu, kapacitete 18.750 PE, vključno s kanalizacijsko mrežo in podmorskim izpustom. Projekt v vrednosti 21,6 mio HRK bo izveden v roku 15 mesecev od uvedbe v delo. Dela bodo potekala tudi v času turistične sezone.

Ta projekt, je Esotechov tretji referenčni projekt v zadnjem času v R Hrvaški, na področju gradnje komunalnih čistilnih naprav, vključuje pa mehansko stopnjo čiščenja vode.

 
Srečno 2021!

voscilnica 2021

 
RTP 400/220/110 kV Beričevo - dobava sekundarne opreme, izdelava in montaža omar sekundarne opreme in elektromontažna dela
RTP 400/220/110 kV Beričevo

Junij 2020:

Junija 2020 smo z naročnikom ELES, d.o.o. podpisali pogodbo za dobavo sekundarne opreme, dobavo, izdelavo in montažo omar sekundarne opreme ter izvedbo elektromontažnih del v razdelilni transformatorski postaji (RTP) Beričevo.

RTP Beričevo z najvišjim napetostnim nivojem 400 kV služi kot: (1) vozlišče pri prenosu električne energije v mednarodnih prenosih el. energije iz vzhoda proti zahodu; (2) vozlišče pri prenosu el. energije med slovenskimi regijami; (3) najpomembnejša napajalna točka za ljubljansko porabniško območje s širšo okolico.

Projektne aktivnosti že potekajo; v skladu s pogodbenim terminskim planom bo projekt zaključen v letu 2023.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 32
okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2021 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information