Esotech d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
partnerji
reference

Ekipa

Esotech d.d. pridobil D&B rating najvišjega bonitetnega razreda.
 

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

Vodarna Frankolovo


 
Novice
Srečno 2021!

voscilnica 2021

 
Projektiranje, izgradnja in poskusno obratovanje komunalne čistilne naprave „Slatina“
Projektiranje, izgradnja in poskusno obratovanje komunalne čistilne naprave "Slatina"

December 2020:

3.12.2020 smo z naročnikom Komrad d.o.o. Slatina podpisali pogodbo za projektiranje in izgradnjo komunalne čistilne naprave »Slatina«, kapacitete 16.000 PE. Projekt v vrednosti 39,7 mio HRK bo izveden skladno s FIDIC rumeno knjigo, v roku 37 mesecev od pričetka dela.

Ta projekt je Esotechov drugi referenčni projekt v zadnjem času v R Hrvaški na področju projektiranja in gradnje komunalnih čistilnih naprav.

 
RTP 400/220/110 kV Beričevo - dobava sekundarne opreme, izdelava in montaža omar sekundarne opreme in elektromontažna dela
RTP 400/220/110 kV Beričevo

Junij 2020:

Junija 2020 smo z naročnikom ELES, d.o.o. podpisali pogodbo za dobavo sekundarne opreme, dobavo, izdelavo in montažo omar sekundarne opreme ter izvedbo elektromontažnih del v razdelilni transformatorski postaji (RTP) Beričevo.

RTP Beričevo z najvišjim napetostnim nivojem 400 kV služi kot: (1) vozlišče pri prenosu električne energije v mednarodnih prenosih el. energije iz vzhoda proti zahodu; (2) vozlišče pri prenosu el. energije med slovenskimi regijami; (3) najpomembnejša napajalna točka za ljubljansko porabniško območje s širšo okolico.

Projektne aktivnosti že potekajo; v skladu s pogodbenim terminskim planom bo projekt zaključen v letu 2023.

 
Koncesija za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva za celovito energetsko prenovo objektov OŠ Veržej, Vzgojnega doma Veržej, OŠ Kobilje in Športne dvorane Radenci
Koncesija za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva za celovito energetsko prenovo objektov OŠ Veržej, Vzgojnega doma Veržej, OŠ Kobilje in Športne dvorane Radenci

September 2020:

V avgustu 2020 smo s koncedenti: Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport RS, Občino Veržej, Občino Kobilje in Občino Radenci podpisali koncesijsko pogodbo za izvajanje koncesionirane dejavnosti t.j. storitev energetskega pogodbeništva po načelu pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije v objektih: OŠ in Vzgojni dom Veržej; OŠ, vrtec in telovadnica Kobilje ter Športna dvorana Radenci.

Izvedba ukrepov za izboljšanje energetske učinkovitosti v navedenih objektih intenzivno poteka in bo končana po terminskem planu projekta oz. v letu 2020. Po potrditvi vseh izvedenih investicijskih ukrepov za izboljšanje energetske učinkovitosti prične koncesionar v okviru izvajanja koncesionirane dejavnosti, zagotavljati pogodbeno opredeljene prihranke ob hkratnem upoštevanju standarda udobja uporabnikov. Koncesija traja 180 mesecev (15 let) od pričetka veljavnosti predmetne koncesijske pogodbe.

 
Podpis pogodbe za projekt CTN Revitalizacija starotrškega jedra
CTN Revitalizacija starotrškega jedra

Julij 2020:

V četrtek, 9.7.2020 je Esotech, d.d. z MO Velenje podpisal pogodbo za izvedbo projekta CTN Revitalizacija starotrškega jedra. Naročnik želi v okviru CTN projektov, in še posebej predmetnega - zadnjega CTN projekta, prenoviti in oživiti starotrško jedro v Starem Velenju, ki je zaščiteno tudi kot kulturni spomenik.

Obseg pogodbenih del je: rušitev stavbe »stara pekarna« in gradnja nove stavbe; izgradnja potrebnega infrastrukturnega omrežja, priključkov, objektov in naprav; celovita zunanja ureditev (dovozi, dostopi, utrjene površine ob stavbi, zelene površine), kar pomeni celostna ureditev starotrškega jedra brez motornega prometa in ustrezna sprememba prometnega režima.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 32
okoljska politika
kakovost
infotech
povezave
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail info@esotech.si
Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2021 Esotech d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information