Esotech, d.d.

.

novice
o podjetju
ekologija
energetika
gradbeništvo
reference
ELEKTRO PROIZVODNJA

Ekipa

Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt
»Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«
Srebrno nacionalno priznanje za inovativni projekt »Sistem obdelave odpadnih vod v termoelektrarni Nikola Tesla A, Obrenovac«

Video posnetki

Razvojni projekt Green Hull

Razvojni projekt Green Hull

Conference_on_Enhancing_Energy_Efficiency_in_Captive_Power_Plants

Conference on Enhancing Energy Efficiency in Captive Power Plants

Vodarne Kanal ob Soči

Vodarne Kanal ob Soči

Acroni AOD Converter

Acroni AOD Converter

ČN Mestinje

ČN Mestinje

Vrtec Šoštanj

Vrtec Šoštanj

Vodarna Frankolovo

Vodarna Frankolovo

 
V družbi ESOTECH podpisali desetmiljonsko pogodbo za čistilno napravo v Ukrajini
V družbi ESOTECH podpisali desetmiljonsko pogodbo za čistilno napravo v Ukrajini

April 2018:

Z veseljem lahko objavimo, da smo uspešno zaključili mednarodno tendersko proceduro in podpisali prvo pogodbo v mestu Zhytomyr in sicer za projektiranje in izvedbo komunalne čistilne naprave velikosti 220.000 PE – kar je po velikosti primerljivo Ljubljanski čistilni napravi. Vrednost investicije je 10,5 mio eur.

V lanskem septembru smo odprli predstavništvo v Kijevu, vzpostavili odlične odnose z Ministrstvom za zunanje zadeve RS in našo ambasado v Kijevu. Le ta nam je omogočila dostop do odgovornih oseb na najvišjih mestih v ukrajinski vladi. Za odlično delo in podporo se jim iskreno zahvaljujemo.

Naša projektantska ekipa je že na lokaciji. Zaradi oddaljenosti, posebnih zahtev projekta, trga in za uspešnost projekta, bodo z novim poslovnim modelom sledile tudi spremembe v organizaciji projekta in podjetja. Nujnost prilagajanja poslovnim modelom za različne trge narekujejo tudi naši drugi letos pridobljeni posli – v Črni Gori, Srbiji, BiH in na Hrvaškem.

Ne glede na zmanjšanje čistih prihodkov od prodaje v letu 2017, smo na enaki ravni ohranili ključne kazalnike denarnega toka iz poslovanja EBITDA, dobiček iz poslovanja EBIT, donosnost kapitala ROE in hkrati povečali celotno gospodarnost ter dodano vrednost.

Ob tem vseskozi sledimo svoji viziji - postati kupcem sinonim kot inženirsko podjetje za celostno izvajanje za njih najboljših tehnoloških in investicijskih rešitev na področju JV Evrope. Saj je naše poslanstvo ponuditi kupcem za njih najboljšo tehnološko rešitev.

Na podjetju vseskozi vlagamo v kadrovske aktivnosti z jasnim in iskrenim namenom, da mlademu strokovnjaku, novemu kolegu, zagotovimo razvojno delovno okolje, kjer bo lahko poglabljal svoje znanje, razvijal svoje ideje, inovativnost in podjetnost.

Vseskozi štipendiramo in zaposlujemo nove sodelavce in vabimo v svojo sredino vse, ki so pripravljeni slediti vrednotam podjetja, delati trdo, vlagati v svoj osebni razvoj in soustvarjati v timih in tehnoloških področjih. Doma in na tujih trgih.

Vabljeni!
 
Politika kakovosti, ravnanja z okoljem ter politika varnosti in zdravja pri delu
infotech
Fotonapetostna elektrarna
Trenutna moč:
Pridobljeno:
Prihranek CO2:



Vizitka

ESOTECH, družba za razvoj in izvajanje ekoloških in energetskih projektov, d.d.

Preloška cesta 1
3320 Velenje
Slovenija
EU

Splošno:
Telefon +386 3 8994 500
Telefaks +386 3 8994 503
E-mail

Povpraševanja / priprava ponudb:
Telefon +386 3 8994 523
E-mail

Davčna številka 73789933
Matična številka 5693799
več...

 

ISOCert


© 2024 Esotech, d.d.
Preloška cesta 1, 3320 Velenje, Slovenija, EU, Telefon +386 3 8994 500, Telefaks +386 3 8994 503,
Esotech, d.d. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Vse pravice pridržane.
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information